FN's fødevareprogram arrangerer en Google+ Hangout om den humanitære indsats i Syrien

Udgivet på 20 september 2012
ROM – FN’s Fødevareprogram (WFP) giver i dag journalister og netbrugere en unik mulighed for at høre senest nyt om fødevareindsatsen i Syrien fra en erfaren medarbejder, som har tilbragt de sidste 5 dage i Homs, Yabroud og Damaskus.
Abeer Etefa fra WFP vil give en opdatering om indsatsen og besvare spørgsmål via en Google+ Hangout fra Syriens hovedstad kl. 18.00 dansk tid (12:00 EST / 17:00 GMT). Arrangementet vil blive sendt live på WFP’s Google+ side samt på YouTube.
 
En lille gruppe bloggere og journalister vil deltage direkte fra Hangouten. Andre vil have mulighed for at indsende spørgsmål til Abeer Etefa enten på Google+ eller via Twitter ved at bruge hashtag #wfpsyria.
 
Abeer Etefa er WFP’s Talskvinde og Senior Regional Public Information Officer for Mellemøsten og Nordafrika. Hun har tidligere været talskvinde for FN’s Flygtninge Højkommissariat (UNHCR) i samme region. Hun har arbejdet seks år for BBC og ABC News, som TV field producer. Du kan følge hendes tweets på: @AbeerEtefa.
 
WFP giver på nuværende tidspunkt akut fødevareassistance til ca. 1 million udsatte mennesker i Syrien, og planlægger at øge til 1,5 millioner mennesker de kommende måneder. WFP assisterer ligeledes titusinder af mennesker, som er flygtet fra Syrien til Irak, Jordan, Libanon og Tyrkiet. 
 
Links:
 
WFP Google+ side: http://plus.google.com/+WorldFoodProgramme
WFP YouTube side: http://www.youtube.com/WORLDFOODPROGRAM
Paneldeltagere: http://www.wfp.org/stories/wfp-hosts-hangout-syria